Tirsdag d. 14. januar 2020 slår Frederikshavn Gymnasium dørene op og inviterer alle interesserede til Åbent Hus.

Hvis du overvejer at tage en ungdomsuddannelse i gymnasiet (stx), HF (2 år) eller måske maritim student, så er åbent hus arrangementet en rigtig god lejlighed til at se nærmere på den skole, der kan blive en vigtig del af din hverdag i kommende år. Såvel kommende elever som deres forældre er meget velkomne.

Arrangementet starter kl. 19.00 i skolens festsal, som ligger lige ved hovedindgangen. Her vil alle aftenens gæster blive budt velkomne og få en forsmag på de mange tilbud, som skolen byder på. Herefter vil vi lave en inddeling i mindre hold, og hvert hold vil få lejlighed til at møde en af skolens studievejledere, som vil informere om alt fra studieretninger til eksamen og valgfag. Ligeledes vil der blive mulighed for at få en forsmag på en række af skolens fag og aktiviteter, møde lærere og elever, samt høre om skolens mange sociale og faglige aktiviteter udenfor skoletiden (f.eks. musik, idræt, film, morgentræning og en lang række andre aktiviteter)

Her på vores hjemmeside kan du finde en masse spændende informationer om skolen på siden "kommende elever". Læs f.eks. nogle gode grunde til, at Frederikshavn Gymnasium er et godt sted for dig at tage din ungdomsuddannelse.  

Hvis du overvejer at starte i stx kan du på forhånd orientere dig i vores studieretningsoversigt
Hvis det er HF, der har fanget din interesse, kan du læse meget mere her.

Du kan også finde os på Facebook og/eller Instragram, hvor du kan få et indtryk af skolens liv - fortalt gennem billeder.