Velkommen til siderne for Maritim Student på Frederikshavn Gymnasium. I menuen til højre (på mobil findes menuen nederst) finder du et link til Maritim Student-uddannelsens egen hjemmeside. Du finder alle relevante oplysninger om din uddannelse samt billeder og film på uddannelsens hjemmeside.

På denne side finder du nogle generelle oplysninger og på linket til højre (Maritim HF) finder du lidt flere oplysninger om de gymnasiale fag og niveauer.

Måske søger du informationer om den maritime stx, men for nuværende kan vi kun sige, at Undervisningsministeriet stadig behandler vores ansøgning. Vi håber at kunne udbyde den 4-årige maritime stx fra august 2020, og vi vender tilbage med flere informationer i uge 50.

Lidt generelt

I samarbejde med Martec, som er maskinmesterskolen i Frederikshavn, udbyder vi Maritim Student. Uddannelsen kan læses som HF (3-årig), og det er vigtigt at understrege, at en Maritim HF er lige så adgangsgivende som en almindelig HF.

Du kan bo på Martecs skolehjem på Kragholmen, hvor du også har mulighed for deltage i alle de spændende aktiviteter.

Videre uddannelse eller job

Vil du vide mere om forskellige maritime uddannelsesmuligheder, kan du starte på World Careers hjemmeside - klik her.

Du kan også søge på Uddannelsesguidens "Jobkompas" - klik her.

Har du spørgsmål?

Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til den gymnasiale del af Maritim Student, er du velkommen til at ringe til gymnasiet på 98 42 44 33 eller skrive en mail jb(at)frhavn-gym.dk.