Er du vild med at spille musik eller synge? Sampler du lidt i din fritid, eller skriver du sange? Har du lyst til at blive bedre til det, og vil du inspireres af andre, der brænder for det samme som dig?

Som elev på gymnasiet og i tæt samarbejde med Musikskolen kan du fra august 2024 søge ind på Musikakademiet Frederikshavn og blive en del af et fedt musikmiljø. Musikakademiet har generelt fokus på den kreative proces, både individuelt og i fællesskab, da musik ofte er noget, man skaber sammen . Mens du går på gymnasiet, tilrettelægges skemaet, så der to morgener om ugen er plads til ekstra musikaktiviteter i skemaet.
 
Her vil vi bl.a. arbejde med:

•  Skabelse af ny musik
•  Digitale arbejdsværktøjer og redigeringsprogrammer
•  Sangskrivning
•  Sammenspil
•  Hørelære
•  Kor
•  Formidling og præsentationsevner

Ved siden af får du musikundervisning i Musikskolen, du kan blive en del af gymnasiets skoleband, og som noget helt specielt vil du på Musikakademiet også blive tilbudt helt unikke musikoplevelser. Du kan få et indblik i ”livet som musiker” og få mulighed for at være med i artist-talks og workshops med besøgende artister . Det kan lade sig gøre, fordi akademiet også samarbejder med det regionale spillested, Det Musiske Hus, ligesom andre aktører i Nordjylland spiller ind i samarbejdet. Planen er også, at du skal være med til at arrangere koncert-caféer og deltage i en årlig koncert . Har du ved siden af skolen gang i dine egne projekter, vil underviserne også gerne hjælpe dig med disse. Vi håber også, du får lyst til at være med i gymnasiets musical, bidrage til morgensamlinger og måske spille til en musikcafé.
Skulle ovenstående være noget for dig og har du lyst til at vide mere, er du altid velkommen til at kontakte Frederikshavn Gymnasium eller Musikskolen. På vores hjemmesider kan du få yderligere informationer, og i forbindelse med åbent hus på gymnasiet i januar kan du få en snak med os .