Frederikshavn Gymnasium er et rigtig godt sted for dig at tage din ungdomsuddannelse! Du kommer til en skole med engagement, hvor man respekterer hinanden og giver plads til hinanden. Vi sætter fagligheden i fokus og giver gode muligheder for at man kan have det sjovt sammen!

Frederikshavn Gymnasium er den største ungdomsuddannelsesinstitution i kommunen. Skolen har over 600 elever, hvilket giver os fantastiske muligheder for at oprette brede studieretninger og fagpakker og fede valgfag. Ligeledes kan vi holde store og spændende fællesarrangementer, fester & cafeer og events. STX og HF er ungdomsuddannelser, som åbner utroligt mange døre til videregående uddannelser for DIG i DIN fremtid. 

Er du stadig er i tvivl, om du skal vælge Frederikshavn Gymnasium? Læs 10 gode grunde nedenfor eller spørg én af de mange hundrede elever, som går på skolen hver eneste dag. De kan helt sikker give mange gode grunde til, at STX og HF er et klogt valg og et fedt sted at tage din ungdomsuddannelse.

 

 • På Frederikshavn Gymnasium får du en bred, almendannende ungdomsuddannelse, som ruster dig bedst muligt til din videre karriere - uanset om du ønsker en kort, mellemlang eller lang videregående uddannelse. Gymnasiet er dit springbræt mod resten af dit liv! 
   
 • På Frederikshavn Gymnasium går det faglige og det sociale miljø hånd i hånd. Du får dig en fagligt stærk uddannelse, samtidig med at du kan vælge blandt skolens mange tilbud om sociale aktiviteter i fritiden.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium er der plads til forskellighed. Fællesskabet er i fokus, men der er rigeligt plads til individuel udfoldelse, både i undervisningen og fritidsaktiviteterne.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium har vi en stærk faglig profil med masser af spændende studieretninger i STX , samt en solid HF-uddannelse med spændende fagpakker.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium er idræt obligatorisk på skoleskemaet i STX, mens det er en valgmulighed i HF. Vi har gode faciliteter til både udendørs og indendørs sport, inklusiv et indbydende fitnessrum og udendørs crossfit, og der er mulighed for sport før og efter skoletid i form af morgentræning og skoleturneringer.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium holder vi byens fedeste fester og hyggeligste caféarrangementer. Flere gange årligt er der fest på skolen, ofte med live musik og altid med masser af glade mennesker. Vores musikcafeer er altid et tilløbsstykke.
   
 • Vi har dygtige og engagerede lærere, der brænder for deres fag. De er "nørder" i den positive forstand, og de lægger sig i selen hver eneste dag for at give DIG den bedst mulige uddannelse.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium er vi vilde med naturvidenskab. Vi har nyindrettede fysiklokaler, interaktive undervisningslokaler, og spændende muligheder for at sammensætte studieretninger med vægt på fysik, matematik, biologi, bioteknologi og/eller kemi.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium er vi åbne mod verden og ser globaliseringen som noget positivt. Vi har lærere, der levende underviser i engelsk, fransk, tysk og spansk, samt disse landes kultur og historie. På vores sproglige studieretning er det en selvfølge at besøge nogle af de lande, hvis sprog og kultur man studerer.
   
 • På Frederikshavn Gymnasium tænkes fagene sammen. Uanset om du vælger STX eller HF vil du opleve undervisningsforløb, som fokuserer på spændende temaer, samfundsaktuelle problemstillinger og tidsaktuelle emner fremfor snævre faggrænser.