Uge 9, 10 eller 11 - hvert år

Formål:

Din brobygningsdag på gymnasiet i 8. klasse skal vise dig, hvilke krav og arbejdsmetoder gymnasiet har. Du skal også have et indtryk af de mange sociale og faglige aktiviteter, som finder sted på gymnasiet.

Indhold:

På Frederikshavn Gymnasium vil du blive præsenteret for forskellige fag og arbejdsmetoder. Du vil møde lærere, tutorer og elever, som har deres daglige gang på gymnasiet. Gennem en aktivitet, som vi kalder "gym-løbet", skal du rundt til forskellige poster, der til sammen giver dig et indtryk af, hvad Frederikshavn Gymnasium er for et sted - både fagligt og socialt. Endvidere får du nogle korte undervisningssekvenser i forskellige gymnasiefag.

Vi lægger vægt på, at alle får en god brobygningsdag på gymnasiet i 8. klasse. Du vil sikkert komme på brobygningshold med elever fra andre skoler, elever som du ikke kender. vi lægger også vægt på, at der er et godt skolemiljø på dagen, og at du får et solidt indtryk af, hvad gymnasiet er. Derfor er det også vigtigt, at du engagerer dig og deltager aktivt i brobygningsdagen. Vi glæder os til at se dig på brobygningsdagen.

Arbejdsform:

Der stiftes bekendtskab med en række af gymnasieskolens arbejdsformer, fag og emner. Du møder lærere og elever fra stx- og hf-uddannelserne og får indtryk af livet og de mange tilbud på skolen, både i og udenfor skoletiden.

Mødetid:

Kl. 8.30 - ca. 14.30. Du skal møde i kantinen. Indgang via skolens hovedindgang. Fra forhallen går du ned ad trappen til skolens kantine. 

Transport:

Nord for Frederikshavn: Skagensbanens tider passer med skolens ringetider. Det tager ca. 12 minutter at gå fra stationen til skolen. 
Sæby: Skolebus fra Sæby (rute 973x) holder foran døren (8.15). Om eftermiddagen benyttes stoppestedet ved rådhuset (rute 73).
Sindal / Østervrå: Bus 228 eller 225. Holder lige i nærheden af skolen.

Kantine:

Der er mulighed for at købe sandwich, salat og andre forskellige frokostretter. Der er også mulighed for at spise medbragt mad (der findes køleskab i kælderen ved kantinen, som kan benyttes af både elever og gæster).

Øvrige informationer:

Kontaktperson: Sekretær Laila Olesen (ol@frhavn-gym.dk) tlf. 98 42 44 33.
Ansvarlig: Uddannelsesleder Per Høberg (pe@frhavn-gym.dk) tlf. 98 42 44 33.