For dig som er ny elev på Frederikshavn Gymnasium bliver den første skoledag en dag med mange nye indtryk. Vi håber derfor, at du vil møde op på skolen med et smil og åbent sind.

Skoledagen starter om morgenen, hvor de nye klasser møder i festsalen kl. 09.00.

Her vil du blive budt velkommen på skolen af rektor og får en lille forsmag på nogle af de aktiviteter, som skolen tilbyder efter skoletid. Du vil også for første gang møde dine nye kammerater, som du skal gå i klasse med i hele grundforløbet (indtil begyndelsen af november).

Efter modtagelsen i festsalen skal du, sammen med dine klassekammerater og klassens lærerteam, ud i et lokale. Her vil der være god mulighed for at lære hinanden at kende, få oplysninger om skolen og grundforløbet, få en masse praktiske informationer, blive fotograferet og meget mere. Du er sammen med dit nye lærerteam indtil kl. 11.30. Herefter er der frokostpause, efterfulgt af almindelige undervisningslektioner, hvor du vil møde nogle af dine nye lærere. Skoledagen slutter senest kl. 15.10. Du kan medbringe madpakke eller du kan købe frokost i skolens kantine. I kælderen på skolen er der et køleskab, hvor madpakker kan opbevares.

NB! Du kan få udleveret en del bøger allerede på første skoledag. Derfor kan det være en god idé at medbringe en større taske (f.eks. en sportstaske eller en trolley-kuffert).

Vi glæder os til at se dig mandag d. 9. august.